Gryderetter - side 4
Med blot få ingredienser er det super enkelt at bikse denne lækre indianergryde med pasta og oksekød sammen.
Vegetarisk kartoffelcurry med spinat og en tilpas krydret sauce (ikke stærk). Kan også sagtens spises, selvom du ikke er vegetar.
De klassiske koteletter i fad lavet som paprikagryde - altså tilberedt i gryde i stedet for ovn.
Denne gryderet med kylling er meget populær og smager rigtigt godt. En god måde at lave fedtfattig mad på med mange gode ingredienser.
Solid og let krydret lammegryde med champignon. Nem at lave og perfekt til en hyggelig hverdagsaften om spisebordet. Server med kogte kartofler eller kartoffelmos.
Oksekødsgryden er et godt bud, hvis du vil lave en god og nem gryderet. Du kan nemt undlade nogle af ingredienserne og tilsætte andre efter smag og behag.
God opskrift med hakket oksekød, kartofler og gulerødder i en cremet sovs med kokosmælk og et mildt strejf af karry.
Porc au vin er en franskinspireret fyldig svinekødsgryde med rødvin, champignon og perleløg, der f.eks. kan serveres med kartofler, ris eller brød til. Det er ganske enkelt simremad, når det er bedst.
Saftig svinemørbrad i en cremet hvidvinssauce med fløde, bacon, løg og peberfrugt - så bliver det næsten ikke bedre.
Chiligryde med sprøde tortillachips og diverse grøntsager. En lidt anderledes form for suppe.
Simpel gullasch som den traditionelt er blevet lavet på Fyn.
Fedtfattig hverdagsmad med få, velsmagende ingredienser som æble og ananas, velkrydret med karry. Server gryden med ris og du har hurtigt et helstøbt måltid.
En dejligt krydret kyllingeret med peanutbutter, chili og kanel. En gryderet som varmer og smager godt igennem på de kolde aftener.
Lammegryde smager fremragende og er nemt at lave i store portioner.
Populær opskrift på mørbradgryde med madlavningsfløde. Nem at lave og et sikkert hit for både unge og gamle når den serveres til aftensmaden.