Vegetarmad - side 5
Formidable fyldte champignon med hvidløg, ost, valnødder og andre dejlige ingredienser, der alle er med til at give en utrolig skøn smag.
Så nemt er det, at lave fyldte squash med feta. Retten er vegetarisk, men har så meget smag, at kødspisere også vil elske den.
Denne skønne gazpacho laves på dåsetomater, og det kan man sagtens gøre. Den får sin smukke røde farve fra tomater og peberfrugt, og den er dejlig frisk og fyldig i smag og konsistens.
Det tager ikke mange minutter at lave glaserede løg og så har du et lækkert tilbehør til f.eks. krebinetter, bøffer eller vegetarretter.
Super enkelt og lækkert grøntsagsfad med quinoa, hakkede tomater og smeltet ost på toppen. Perfekt som tilbehør eller vegetarisk hovedret.
Hummus med avocado og koriander er nemt at lave og utroligt alsidigt. Server den som prægtigt tilbehør til middagen, som sund dip eller anvend som smørepålæg.
Humus lavet med kidneybønner i stedet for kikærter. Den har en flot lilla farve og er rigtig god som pålæg eller dip.
Vegetarisk kartoffelcurry med spinat og en tilpas krydret sauce (ikke stærk). Kan også sagtens spises, selvom du ikke er vegetar.
Kartofler og porre er en klassisk kombination som altid fungerer, også i denne kartoffelgratin. Den kan både serveres som tilbehør eller hovedret.
Sunde og nemme vegetar kålwraps, der er fyldt med cremet hummus, sprød peberfrugt, søde majs og frisk persille. De er både lækre og dejligt mættende!
Skøn og cremet lasagne fyldt med champignon i flødesovs, der giver en lækker smag. Lasagnen indeholder to slags ost, så den mætter dejligt, selvom der ikke er kød i.
Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.
Lækker og utrolig nem blomkålssuppe, der blot kræver fem ingredienser. Suppen blendes, så den får en lækker cremet konsistens.
Let opskrift på en klassisk, cremet porresuppe. Særligt velegnet til de kolde dage.
Asiatiske rispapirruller, fyldt med farverige grøntsager. Kan serveres som forret, hovedret eller snack efter ønske og kan spises af de fleste, også vegetarer.