Frokost - side 9
Hvad serverer man, når man vil holde en autentisk, dansk påskefrokost? Skidne æg og tarteletter med høns i asparges er to klassiske forslag.
En flot og fyldig omelet med feta, bacon og grøn spinat. Super til såvel brunch eller frokost som til et nemt aftensmåltid med en god salat til.
En prima pastasalat med røget makrel og den perfekte dressing til. Server som tilbehør til aftensmaden eller tag med som en sund frokostsalat.
Bag selv pizzassnegle ved at følge vores populære opskrift. Pizzasneglene er nemme at lave og gode til f.eks. børns madpakke.
Fantastiske pizzasnegle med skinke, ost og pesto, der er nemme og hurtige at lave. Dejen er lavet med både rugmel og havregryn, hvilket gør pizzasneglene mere mættende er perfekte til madpakken.
Smilende pocheret æg kan med garanti bringe smilet frem, selv på en grå dag. Laks og farvestrålende grøntsager sørger for at dagen ikke forbliver grå.
Denne lækre salat med feta og rejer kan nydes som et måltid for sig. Salaten er også oplagt til madpakken, som hurtig snack eller som tilbehør til andre retter.
Skøn, sund og simpel salat med grillet gedeost og et væld af spændende smagsnuancer. Server den som let ret, som fyldigt tilbehør eller luksuriøs frokost.
Dejlig opskrift på sandwich med røget laks, sprøde grøntsager og cremet flødeost, som friskes op af lime.
God skinkesalat med mayonnaise som smager allerbedst serveret på et godt stykke brød eller lignende.
Lav godt smørrebrød med en cremet kvarkblanding på fuldkornsrugbrød pyntet med friske grøntsager.
Fine små kartoffelmadder med purløgsmayo og ristede løg. Super lækker opskrift på smørrebrød i miniformat.
Skønt softkernebrød med en masse lækre og sunde kerner og frø. Helt uden gluten og med lavt indhold af kulhydrater.
Æbleflæsk er let at lave og populært til frokoster og det kolde bord. Serveres mens retten er lun.
Det er let at lave disse skønne knækbrød med masser af gode solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø.