Frokost - side 5
Super skøn, simpel og smuk forret med stenbiderrogn og cremet rygeost samt sprøde rugbrødscroutoner og lidt karse på toppen. Ligner en million, men er virkelig let at lave.
Sund thaisalat med en rigtig god og autentisk smag. En rigtig god måde at få brugt sine rester af f.eks. roastbeef, bøffer eller andet oksekød.
Lækre halve æg med fyld af æggeblomme, mayonnaise og dijonsennep samt sprød bacon og skønne cherrytomater på toppen. En fantastisk lille servering.
Dejlige små æggemuffins med skinke, løg og frisk tomat, der både er sunde, lækre og utroligt nemme at lave.
Cremede æggemuffins fyldt med frisk spinat og revet ost og svøbt i sprød bacon. De er nemme at lave, og de kan kan spises til alle måltider.
Fantastisk opskrift på avocado med skinkefyld, nærmere betegnet cremet skinkesalat med masser af smag fra rødløg og purløg. Hele herligheden kan være klar på nul komma fem.
En farverig bulgursalat, gjort endnu mere interessant med fine bidder mozzarella. Kan serveres som nemt, sundt og mættende tilbehør til de fleste hovedretter.
Let krydrede fiskefrikadeller med torsk, men uden æg. Skøn og sund aftensmad, serveret med eksempelvis kartofler, råkostsalat eller blomkålssalat.
Disse lækre bagte søde kartofler er fyldt med en suveræn blanding af cremet kyllingesalat, friske tomater og dejlig spinat. Som en ekstra bonus gør ovnen langt det meste af arbejdet.
Lækker og sprød hjemmelavet panini med pesto, skinke og masser af smeltet ost. Paninien tager ingen tid at lave, og den smager helt vildt godt.
Det er utroligt nemt at lave hjemmelavet tunsalat, og så smager det i øvrigt fantastisk.
Super lækker sandwich med skinke og pesto, der smager dejligt italiensk. Det sprøde brød er fyldt med bløde stykker af frisk mozzarella og cremet avocado, der giver sandwichen perfekt fylde.
Sprøde kartofler passer rigtig godt sammen med stenbiderrogn, og med en lille klat creme fraiche og lidt forårsløg, går det hele op i en højere enhed.
En forrygende tærte, som gemmer på et væld af velsmagende overraskelser i form af oksekød og grøntsager. Kan bruges både som hoved- eller frokostret.
Små stykker varmrøget laks, syltede rødløg og rygeostcreme skaber rammerne om en lækker salat, der både har det fede, det syrlige, det sprøde og det friske.