Hovedretter - side 14
Lækre og sprøde forårsruller med filodej, der er super nemme at lave. Forårsrullerne er fyldt med oksekød og lækre grøntsager, som giver et dejligt bid.
Gode frikadeller med svinekød og havregryn samt bl.a. gulerødder og squash. Grøntsagerne giver både smag og gør frikadellerne sundere.
God traditionel dansk mad. Frikadeller og stuvet spidskål som mormor lavede det.
Super lækker og cremet ret med frisk pasta, laks og spinat. Perfekt når du ikke vil gå på kompromis med smagen, men det samtidig gerne må være lidt nemt.
Fuldkornslasagnen smager akkurat lige så godt som den traditionelle udgave - hvis ikke bedre. En fantastisk familieret. Server evt. med en grøn salat.
De her lækre fyldte auberginer med kylling smager skønt og mætter dejligt. Det cremede fyld består af kylling, svampe, ost og rosmarin, som tilsammen udgør en fantastisk smagskombination.
Lækre fyldte peberfrugter med en skøn blanding af oksekød, bulgur og grøntsager. En sund og nem ret, der smager virkelig godt og tilmed er dejligt mættende.
Fuldstændig fantastiske portobellosvampe med fyld af hakket oksekød, grøntsager og smeltet cheddar på toppen - og så er de endda low carb.
Skønne smagsbomber i form af portobellosvampe fyldt med skinke og pesto samt smeltet ost på toppen - og så er de endda LCHF.
Lækker opskrift på fyldte squash med bacon, løg, champignoner og ris samt smeltet parmesan på toppen.
Vanvittigt lækre squash der fyldes med kylling og grøntsager, og gratineres med ost i ovnen. De er lige så gode som de ser ud på billedet, og så er de endda LCHF.
Ovnbagte squash fyldt med hakket svinekød, løg og rød peber - gratineret med mozzarella eller anden ost på toppen.
Bagte søde kartofler med lækkert vegetarisk mexi-fyld. Genial restemad der super nemt at lave og smager fuldstændig fantastisk.
Hvorfor gå på McD, når det er lige så nemt (og sundere) at lave sine egne fyldige og friske burgere? En nem og god hovedret, som også børnene er vilde med.
Forfriskende, grillede kæmperejer skaber solrig stemning året rundt. De kan også laves på panden. Flot forret eller hovedret, serveret f.eks. med grøn salat.