Hovedretter - side 17
Et farvestrålende hovedmåltid, som med garanti rammer plet: Kyllingespyd med en supersund og smuk quiñoa-salat svulmende af friske grøntsager.
En forrygende tærte, som gemmer på et væld af velsmagende overraskelser i form af oksekød og grøntsager. Kan bruges både som hoved- eller frokostret.
Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.
En perfekt hverdagsret, som er simpel at lave og har den gode, autentiske smag, en kødsovs bør have. Garanteret en succes hos alle i familien.
Nem og lækker opskrift på ovnbagt laks med teriyaki sauce og sesam.
Lækre lammefrikadeller med fyldig feta og frisk persille, der giver en dejlig smag.
Solid og let krydret lammegryde med champignon. Nem at lave og perfekt til en hyggelig hverdagsaften om spisebordet. Server med kogte kartofler eller kartoffelmos.
Populær, uprætentiøs opskrift på lasagne. Yderst velsmagende og let tilgængelig, så alle kan være med. Et sikkert hit hos de fleste, uanset aldersgruppe.
Forrygende lasagne med en lækker kombination af skinke og spinat samt en cremet sauce med hytteost. Den tager ikke lang tid at lave, og den er derfor perfekt hverdagsmad.
Lækre linsedunser er en både sund og spændende middagsret serveret med f.eks. en fyldig salat og tzatziki. Resterne kan sagtens spises kolde til frokost dagen derpå.
Virkelig skøn salat med oksekød, masser af grønt og en pragtfuld dressing med dijonsennep, citronsaft og honning. Helt perfekt, når det skal være både sundt og lækkert.
En dejlig og simpel løgtærte med hjemmelavet tærtedej og fyld af løg, selvfølgelig, samt bacon og ost. Spækket med smag og perfekt til middagsbordet med en salat til.
Her finder du en lidt alternativ opskrift på mexicanske brød med oksekød og nachos. Kan både spises som en let forret eller som hovedret.
Spis varmen frem med dejlige, mexicanske pandekager, gratineret med ost i ovnen og med den helt rigtige solbeskinnede feeling. En nem og smagsmættet hovedret.
Skøn opskrift på lækker mørbrad i cremet champignonsauce med bacon og fløde. Kødet ligger først i en marinade, der giver masser af smag, inden retten bages i ovnen.