Pizzasnegle fyld - gode idéer
Gode idéer til pizzasnegle fyld, hvor du kan vælge mellem forskellige slags kød, grøntsager og andre ting, der gør pizzasneglene ekstra lækre.
4 gode idéer til pizzasnegle-fyld
Inden vi går videre ned til opskriften på fyldet, vil jeg også lige anbefale dig de her 4 lækre slags pizzasnegle med spændende fyld:
Pizzasnegle med oksekødsfyldPizzasnegle med vegetarisk fyldPizzasnegle med spinat og skinkefyldPizzasnegle med feta
Og lad os så gå i gang med fyldet 😀
Ingredienser
til 12 stkGrundingredienser
- 200 g pizzasauce eller pesto
- 150 g revet ost
- evt. oregano
- pizzadej (færdig dej eller hjemmelavet dej til pizzasnegle)
Vælg mellem disse idéer til fyld
- 150 g kød (f.eks. skinkestrimler, pepperoni eller stegt kylling eller oksekød)
- 100 g grøntsager (f.eks. løg, peberfrugt eller majs)
- oliven skåret i mindre stykker
- feta (smuldret)
Vælg mellem de forskellige slags fyld
Ud fra forslagene i ingredienslisten kan du selv vælge hvilken kombination af fyld, du vil have i pizzasneglene.
Alle ingredienserne er valgfrie, så hvis du f.eks. kun vil have skinke i, kan du bare gøre det. Du kan også sagtens undlade kød, hvis de skal være vegetariske.
Sådan laver du pizzasneglene
Start med at rulle dejen ud.
Smør tomatsaucen ud på dejen, og drys med revet ost.
Fordel kødet ovenpå. Hvis du bruger pepperoni, er det en god idé at skære dem ud i mindre stykker først.
Skær grøntsagerne i tern, og fordel dem ovenpå. Drys evt. med oliven og/eller feta.
Drys evt. med lidt oregano.
Rul dejen sammen, og skær den ud i skiver. Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bagning
Hvordan pizzasneglene skal bages, afhænger af, om du selv har lavet dejen eller brugt færdiglavet dej.
Bruger du færdiglavet dej, skal de bage ved 220 grader i 15-16 minutter.
Bruger du hjemmelavet dej, skal de bages ved 200 grader i 15-16 minutter (husk at lade pizzasneglene efterhæve inden bagning).
Se også:
Nemme pizza twistere
Hvordan opbevarer jeg bedst pizzasnegle?
Kom pizzasneglene i en plastikpose, så de ikke bliver tørre. Da de indeholder ost og kød, skal de gerne opbevares i køleskabet.
Kan de fryses?
Ja, de kan sagtens fryses ned. Lun dem gerne kort efter optøning - så bliver de friske igen.
Fakta om opskriften
Måltid: Frokost, madpakke eller snack
Oprindelse: Det italienske køkken
Tidsforbrug til klargøring af fyld: