Festmad - side 3
Fine hjemmelavede macarons med smag af den klassiske mojito-drink. Det lækre fyld indeholder nemlig både rom, lime og mynte, og passer perfekt i de små, søde kager.
Smukke små spyd med vandmelon, tomat og feta samt agurk, der snor sig rundt om de lækre sager. Kombinationen af de friske, sprøde grøntsager og den cremede feta er enkel, men effektfuld.
Sprøde rugbrødshapsere med cremet hummus, syltede rødløg, friske agurketern og en skøn persilleolie - det giver små hapsere med masser af smag.
Med nogle kartofler, smeltet smør og og revet ost kan du lave denne skønne ret. Pommes Anna er en type kartoffelkage som bages ca. 1 time i ovnen.
Ufattelig lækker lagkage med friske frugter, svampede bunde med marcipan og fløjlsblød mascarponecreme med et pift af citron - den har bare det hele.
Fantastisk opskrift på dampet torsk med porre i en vidunderlig sovs med hvidvin og fløde. Det hele laves i én gryde, og tager ikke lang tid.
Super nem appelsindessert, hvor knuste kiks toppes med en luftig appelsinmousse med flødeost og vanilje. Det anrettes altsammen flot i glas og er derfor perfekt at lave i forvejen.
Fantastiske gode tapas med carpaccio, som serveres på ristet brød med rucola, parmesan, pinjekerner og en suveræn dressing. En super lækker forret, der med garanti bliver et hit.
De lækreste mini flødeboller, der gemmer på en fantastisk kerne af karamel. Flødebollerne smager, så englene synger, og ingen af mine gæster kunne stoppe med at spise de små, søde fristelser.
Ristet rugbrød og laks er en fantastisk kombination - ikke mindst i disse lækre små hapsere med frisk agurk og en herlig flødeostcreme med krydderurter.
Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.
Himmelsk opskrift på panna cotta, som er en lækker italiensk dessert med fløde og vanilje. Den herlige bærsauce på toppen giver sætter lige prikken over i'et.
Fantastisk festlig og lækker nytårskage med mousse af skovbær på en skøn mandelbund med hvid chokolade. Kagen er pyntet med frisk hindbærgelé, karamel, mynte og små chokoladekugler.
Udsøgt rødbedecarpaccio med lynsyltede rødbeder i tynde skiver, frisk gedeost, ristede pinjekerner og en dejlig let salat i midten, der giver et smukt farvespil til retten.
Den bedste opskrift på tuntatar med wasabi, syltet ingefær og ristede sesamfrø.