Suppe - side 5
Super nem tomatsuppe med nudler, som giver suppen lidt ekstra substans. Den smager dejligt og er lavet på nul komma fem.
En blendet champignonsuppe er ekstra cremet og med bacon på toppen, får den fint modspil af noget sprødt.
Denne skønne gazpacho laves på dåsetomater, og det kan man sagtens gøre. Den får sin smukke røde farve fra tomater og peberfrugt, og den er dejlig frisk og fyldig i smag og konsistens.
Gullashsuppe er en velsmagende klassisk ret, som egner sig særligt godt til kolde aftener, hvor man har brug for noget varmt og lækkert at spise.
Aromatisk japansk nudelsuppe med friske forårsløg, kylling, ristede sesamfrø, champignon og smag af løg, hvidløg og chili - selvfølgelig med skønne nudler i.
Frisk, sød og sommerlig jordbær-rabarbersuppe, der er ufattelig enkel men smager helt fantastisk.
Krydret karrysuppe, der er fyldt med næring fra kyllingen og grøntsagerne - en suppe, som rent faktisk mætter, og så er den tilmed sund.
Lækker kold agurkesuppe med en skøn smag af mynte og hvidløg. Suppen laves med avocado, der giver en dejlig cremet konsistens. Perfekt som forret eller frokost på en varm sommerdag.
Forfriskende kold mangosuppe er en lækker dessert og en forrygende afslutning på ethvert måltid. Med lidt vaniljeis på toppen får du den perfekte balance mellem sødme og syrlighed.
Jeg er normalt ikke den store suppespiser, men denne ramsløgsuppe er virkelig god. Den er cremet og fuld af smag - helt uden brug af fløde.
Fyldig tacosuppe med hakket kød og kidneybønner, der smager ekstra godt med en klat creme fraiche og en håndfuld sprøde nachos på toppen.
Lav selv en spændende fiskesuppe, som det gøres i Thailand. Det er simpelt og ikke særlig tidskrævende. Server som hovedret eller fyldig forret.
Få nemt maden klar i en fart med en færdiglavet tomatsuppe - du behøver blot at gøre den ekstra lækker. Server med f.eks. flutes eller kuvertbrød.
Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.
Denne opskrift på flødelegeret aspargessuppe er både nem og hurtig at lave. Den er en rigtig sommerklassiker, men den smager dejligt året rundt - både som forret, hovedret eller til frokost med et stykke lunt flute til.